Wielerjaar 2022
2022-12-31 21:05:55
Op de valreep volgde vandaag toch nog een ritje op de cyclocrosser, tussen de buien door na een verder verregende kerstvakantie; met stevige wind, maar ondanks korte broek en shirt erg warm met 17 graden!

Na het recordjaar 2021 met een kilometerstand van 16812km (allemaal gereden vanuit eigen land; met alleen hier en daar een hoekje België en Duitsland), volgden dit jaar nog eens 11789km. Gelukkig waren er weer mogelijkheden om op reis te gaan en daar heb ik volop gebruik van gemaakt. In April een klein uitstapje naar Texel waar de cyclocrosser mee mocht, gevolgd door een uitstapje naar de Ardennen met racefiets en MTB en in juni een weekje Vijlen met de racefiets, allen in voorbereiding op het hoogtepunt van het jaar in september: Italië en Zwitserland. Een andere mooie voorbereidingstocht die me nog bij staat is het 'rondje' drielandenpunt, vanuit de eigen woonplaats: 222km met een hele mooie strook hellingen langs de Nederlands-Belgische grens.
In oktober volgde een speciale week waarin op 5 dagen tijd 1) het vierde virtuele rondje evenaar voltooid werd, 2) de 100000km op de huidige racefiets voltooid werden en 3) de 10000km van dit jaar behaald.
Plaats een reactie Print Permanent link

Nieuwe reactie:
Naam: *
Emailadres: *
Reactie:
Neem code over: Vernieuw code captcha
* Naam en emailadres zijn niet vereist. Emailadressen worden beveiligd weergeven (tegen spambots).
© Gert-Jan de Vries
Sitemap
RSS
LinkedIn
ResearchID